Bespovratna sredstva za uvođenje ISO standarda

RAS_AI4Razvojna agencija Srbije raspisala je 25.05.2016. godine Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške daljem razvoju MMSP i preduzetnika u 2016. godini. Ovaj program implementira Razvojna agencija Srbije (dalje: RAS) u saradnji sa akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama, a obuhvata i oblast uređenja poslovanja u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda poslovanja (implementacija standarda ili sertifikacija ili resertifikacija).

S obzirom na to da smo uspešno prošli proces sertifikacije konsultanata kod Razvojne agencije Srbije, čime smo se kvalifikovali kao kvalitetan i pouzdan pružalac konsultantskih usluga, možete nam se obratiti za pomoć i podršku u procesu podnošenja zahteva i kasnije za sprovođenje samog projekta. Za više informacija posetite http://ras.gov.rs/sr/javni-poziv-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-u-okviru-programa-podrske-daljem-razvoju-mmsp-i-preduzetnika.

Više o tome šta su ISO standardi pročitajte na http://konsultuj.me/konsalting/iso-standardi/.

Povezani članci

This entry was posted in Novosti. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>