Izrada organizacione strukture Nacionalne veletržnice

Konsultuj.me učestvuje u izradi organizacione strukture Nacionalne veletržniceBeograd će uskoro dobiti prvu savremenu veletržnicu po ugledu na evropske prestonice. Agencija Konsultuj.me, deo je projektnog tima Fakulteta organizacionih nauka, koji učestvuje u projektovanju i izradi organizacione strukture i pravilnika o sistematizaciji koji će biti izrađeni po ugledu na Budimpeštansku veletržnicu. Poseta veletržnici u Mađarskoj je planirana za prvu polovinu septembra, a rok za završetak projekta je sredina oktobra.

Projektom izgradnje Nacionalne veletržnice predviđena je izgradnja 10.400 kvadrata za 60 trgovaca voćem i povrćem i infrastruktura za 1.100 prizvođača i oko 60.000 kvadratnih metara manipulativnog i parking prostora. Veletržnica se nalaziti na lokaciji današnje Kvantaške pijace u blizini auto puta.

 

Povezani članci

This entry was posted in Novosti. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>