LEAN i Kaizen: Radijator inženjering novi projekat

Konsultuj.me reference

Konsultuj.me i Radijator inženjering postigli su dogovor za realizaciju projekta unapređenja proizvodnih procesa i podizanje produktivnosti. Projekat podrazumeva primenu Lean i Kaizen principa u proizvodnim procesima. Očekivano poboljšanje produktivnosti je 20% u odnosu na postojeći obim proizvodnje.

Radijator inženjering u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje ,,Radijator” koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja čime se i danas bavi. Kompanija u današnjoj formi postoji od 2002. godine i iz godine u godinu, napreduje velikim koracima, uvek se trudeći da bude prvo u primeni novih tehnologija, kvalitetu proizvoda i osvajanju novih – evropskih tržišta. Radijator inženjering zapošljava preko 350 radnika od kojih je 40 diplomiranih mašinskih inženjera koji svakodnevno rade na usavršavanju kvaliteta proizvoda.

Povezani članci

This entry was posted in Novosti. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>