Održana dvodnevna kaizen obuka u preduzeću Obi iz Kragujevca

Obuka Kaizen poslovna filozofija, održana je u saradnji Konsultuj.me i Balans konsaltinga (Balance Consulting) iz Kragujevca. Učesnici su bili predstavnici najvišeg rukovodstva građevinskog preduzeća Obi iz Kragujevca, koji su u kombinaciji teorijske i praktične obuke, slušali o osnovnim elementima kaizen filozofije, stvaranju preduslova za njenu primenu, pristupu rešavanju problema (DMAIC i PDCA) i praktičnim primerima primene metoda i tehnika.

Kaizen obuka u preduzecu Obi

Drugog dana, učesnici su nakon evaluacije znanja od prethodnog dana, učili o metodama 5S i MRP i rešavali primere iz sopstvenog preduzeća. Trening je ocenjen visokim ocenama, a odlične predloge ćemo iskoristiti za unapređenje naših obuka.

2013-04-20 14.11.34

 

2013-04-21 13.26.31

 

Povezani članci

This entry was posted in Novosti, Održani treninzi. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>