Održana obuka: Pravila nazivanja elektronskih dokumenata

Pravila nazivanja elektronskih dokumenata

Nazivanje elektronskih dokumenata jedan je od najvećih problema savremenog poslovanja. Međunarodna istraživanja su pokazala da zaposleni u proseku izgube između sat i dva dnevno na pronalaženje dokumenata i ponovni rad na dokumentima koje su pogrešnim nazivanjem uništili.

U Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, u četvrtak 9. oktobra 2013. održana je obuka o načinu označavanja elektronskih dokumenata kojoj je prisustvovalo 30 zaposlenih u ovoj instituciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Obuku je održao gospodin Darko Golubović (Konsultuj.me) u okviru međunarodnog projekta “Podrška osiguranju kvaliteta sistema završnih ispita na nacionalnom nivou u osnovnom i srednjem obrazovanju”.

Povezani članci

This entry was posted in Novosti, Održani treninzi. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>