PlanetWin 365

Konsultuj.me reference PlanetWin 365Realizovali smo za međunarodnu kompaniju PlanetWin 365 niz obuka o procedurama razvoja “brenda” i pravilima za postupanje sa njegovim različitim elementima. Kompanija posluje na evropskom tržištu od 2009. godine kada smoje odlučila da svoja iskustva i stečeno znanje iz oblasti priređivanja igara na sreću uklopi u jedistvenu platformu koja će svojom ponudom, inovacijama, korporativnim idejama i visokim standardima, biti drugačija u odnosu na sve što je do sada ikada bilo ponuđeno korisnicima u ovoj oblasti.

Brend PlanetWin365 je deo SKS365 Group sistema koji okuplja veliki broj digitalnih servisa i web platformi koje godinama unazad korisnicima iz celog sveta pružaju nezaboravno iskustvo. Kompanija posluje u velikom broju zemalja na nekoliko kontinenata i svoj potencijal usavršava svakodnevno, kroz stalnu komunikaciju sa stručnjacima iz svih krajeva sveta. PlanetWin 365 je jedan od najcenjenijih evropskih brendova u oblasti priređivanja igara na sreću, a uspešno poslovanje je proširila i na oblast društvene odgovornosti, kako kroz pomoć mnogim humanitarnim organizacijama u EU, tako i u Srbiji.

Povezani članci

This entry was posted in Reference and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>