Veletržnica Beograd

Konsultuj.me reference Veletržnica BeogradUčestvovali smo u izradi procedura za održavanje higijene u kompaniji Veletržnica Beograd, što je nastavak saradnje započete na projektu projektovanja organizacione strukture ovog preduzeća 2011. godine. Menadžment Veletržnice Beograd, poverio je agenciji Konsultuj.me posao izrade procedura i uputstava za jednu od najvažnijih oblasti poslovanja, održavanje higijene i upravljanje organskim i svim drugim vrstama otpada.

Nastavak uspešne saradnje usledio je nakon projektovanja organizacione strukture Veletržnice i izrade Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji sa opisom poslova. Skupština grada Beograda usvojila je 19. decembra 2011. godine informaciju o potrebi osnivanja Privrednog društva „Veletržnica – Beograd” d.o.o, koja će se nalaziti na postojećoj lokaciji Kvantaške pijace. Osnivanje ovakve tržnice dobro je i za građane i za proizvođače jer će na ovaj način Beograđani dobiti od 30 do 40 procenata jeftiniju hranu – voće, povrće, meso, ribu, cveće, a oko 1.500 proizvođača konkurentan okvir za plasiranje svojih proizvoda. Agencija Konsultuj.me, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka,  učestvovala je u projektovanju i izradi organizacione strukture Veletržnice u Beogradu. Osnivačkim aktom određen je Dragan Pušara za prvog direktora društva, a za početak poslovanja utvrđen je 1. januar 2012. godine.

Povezani članci

This entry was posted in Reference and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>