Zaključen ugovor sa kompanijom Miteco

Konsultuj.me reference MitecoUgovorom je predviđeno pružanje savetodavnih i projektantskih usluga u procesu unapređenja poslovnih procesa i upravljanja resursima, kroz standardizaciju elemenata poslovanja i unapređenje uspostavljenog sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001 i ISO 14001.

Miteco je vodeći operater u Srbiji u oblasti upravljanja industrijskim i opasnim otpadom.  Kvalitetom usluga, stručnim kapacitetom i iskustvom dužim od 35 godina u upravljanju različitim tokovima otpada, Miteco se nametnuo kao lider na tržištu.  Kompanija je sredinom 2013. godine sertifikovana u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 i ISO 14001 od strane sertifikacionog tela SGS.

Povezani članci

This entry was posted in Novosti and tagged , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>